:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on events > การประชาสัมพันธ์ทุนจาก Humboldt Foundation

วันที่ : 11 เมษายน 2559
โดย : DAAD

ประชาสัมพันธ์ทุนจาก Humboldt Foundation สำหรับนักวิจัย และ การวิจัยหลังจบ ปริญญาเอก โดยจะมีการสนับสนุนค่าใช้จ่ายรายเดือนอื่นๆ สำหรับการวิจัยในประเทศเยอรมันนี  เป็นระยะเวลา 6 เดือนเป็นต้นไป

โดยผู้ที่สนใจสามารถศึกษาเพิ่มเติมได้ที่ www.humboldt-foundation.de/georgfoster ทั้งนี้ทุนอื่นๆสามารถดูได้ที่ www.funding-guide.de

หากมีข้อสงสัยสามารถ สอบถามรายละเอียดได้ที่ info@daad.or.th หรือ โทรที่ 022868708

-------------------------------------------------------------------------------------------------

The Alexander von Humboldt Foundation sponsors highly qualified postdoctoral and experienced researchers of all disciplines from developing and transition countries. If you would like to do research with relevance to development and contribute to the international exchange of knowledge and methods, submit an application. You are free to choose your own academic host at a research institution in Germany.

Fellowship for postdoctoral researchers

2,650 EUR per month
    doctoral degree within the last 4 years
    research stay in Germany: 6-24 months

Fellowship for experienced researchers

3,150 EUR per month
    doctoral degree within the last 12 years
    research stay in Germany: 6-18 months, divisible into three stays

For detailed information please visit: https://www.humboldt-foundation.de/web/georg-forster-fellowship.html or contact DAAD Information Center Bangkok: Tel +662 286 8708, Email info@daad.or.th or contact the Office of International Affairs, 6th floor, the Office of the President Building

> เอกสาร