:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on spotlight > สถาปัตย์ฯ มจธ. ขอเชิญนักศึกษา ผู้ที่สนใจทั่วไป เข้าร่วมฟังการเสวนาผลจากการ Workshop ในหัวข้อ “Bangkok On Its Way to Smart City?”

วันที่ : 11 มกราคม 2560
โดย : https://www.facebook.com/kmutt.soad/

สถาปัตย์ฯ มจธ. ขอเชิญนักศึกษา ผู้ที่สนใจทั่วไป เข้าร่วมฟังการเสวนาผลจากการ Workshop ในหัวข้อ Bangkok On Its Way to Smart City?”

สำนักบัณฑิตศึกษา คณะสถาปัตยกรรมศาสตร์และการออกแบบ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี  ขอเชิญนักศึกษา ผู้ที่สนใจทั่วไป เข้าร่วมฟังการเสวนาผลจากการ Workshop ในหัวข้อ Bangkok On Its Way to Smart City?” ภายใต้การบริหารงานโดย ดร.อัจฉราวรรณ จุฑารัตน์ ใน ครั้งนี้ คณะผู้จัดได้เรียนเชิญ Prof. Roland Dieterle จาก Stuttgart Technology University of Applied Science, Germany ร่วมบรรยาย ในวันศุกร์ที่ 13 มกราคม 2560 เวลา 14:00 - 16:00 น. ณ ห้อง 501 ชั้น 5 อาคาร สำนักงานกองทุนสนับสนุนการสร้างเสริมสุขภาพ (สสส.) โดยไม่เสียค่าใช้จ่ายใดๆทั้งสิ้น

สามารถสอบถามรายละเอียดและลงทะเบียนได้ที่

คุณวันรัตน์   เจ๊ะมะ

โทรศัพท์:        +66(0)84-115-9137

E-mail:          areeya.ya15@gmail.com

Friday 13 January 2017

• 14:00 - 16:00 hrs

• At Thai Health Promotion Office Room 501, 5th Floor

The School of Architecture + Design at KMUTT invite you to join the International public Lecture to a discussion of the Workshop on “Bangkok On Its Way to Smart City?”

An expert from Germany, Prof.Roland Dieterle and graduate students from Graduate Program in Design and Planning, School of Architecture and Design, King Mongkut’s University of Technology Thonburi, Thailand and Stuttgart Technology University of Applied Science, Germany will present results from collaborative workshop. The workshop investigates Bangkok context on possibilities towards smart city, mobility, energy, infrastructure and green buildings.

Registration is Free of Charge!

Please contact Ms. Wanrat Jehma for More details and registration

at areeya.ya15@gmail.com / 084-115-9137.