:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on spotlight > SoLA Talk : Integrating Self-Access and Social Language Learning Spaces: A key step towards internationalization โดย Associate Professor Dr. Garold Murray

วันที่ : 08 พฤศจิกายน 2560
โดย : School of Liberal Atrs,KMUTT

เรียนเชิญคณาจารย์ นักศึกษา และผู้สนใจทุกท่าน เข้าร่วมกิจกรรม SoLA Talk : Integrating Self-Access and Social Language Learning Spaces: A key step towards internationalization โดย Associate Professor Dr. Garold Murray วันจันทร์ที่ 27 พฤศจิกายน 2560 เวลา 9.00 น. - 11.30 น. ณ ห้อง SoLA 901 คณะศิลปศาสตร์ ชั้น 9
For more information:
Tel : 02-470-8715
Email : saowaluk.koo@mail.kmutt.ac.th
Website : https://sola.kmutt.ac.th

> SoLA Talk : : Integrating Self-Access and Social Language Learning Spaces: A key step towards internationalization