:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on events > invite you to attend Special Lecture: "The importance of Crowdsourcing for IT Management"

วันที่ : 07 กันยายน 2560
โดย : คะเทคโนโลยีสารสนเทศ

We would like to invite you to attend Special Lecture:

Presented by Assoc. Prof. Dr. Fernando José Garrigós Simón

School of Informatics, Universitat Politècnica de València, Spain

On Friday 15th September 2017, . 10.30 Hrs. - 12.00 Hrs.

At Meeting room no. 3/3, 3rd Floor,

School of Information Technology,

King Mongkut's University of Technology Thonburi.

The detail of the Special Lecture is:

Friday 15th September 2017,

10:00 Hrs. – 10.30 Hrs.   Registration

10:00 Hrs.. – 12:00 Hrs.  "The importance of Crowdsourcing for IT Management"

By Assoc. Prof. Dr. Fernando José Garrigós Simón

If you are interested in this seminar, please reserve a seat by 12nd September 2017

at https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjSKftgj03frHAeClb9AQG_yygMwJc6M5Bfs-7cREBGZ9WSw/viewform?c=0&w=1

For more information, please contact Mrs. Chutikarn Hongpitakkul,

email: chutikarn.hon@sit.kmutt.ac.th

Thank you

> ข่าวประชาสัมพันธ์