:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on events > BKT seminar Titles: Innovation Waste to Algae Technologies for Sustainable Wastewater

วันที่ : 08 กันยายน 2560
โดย : มจธ.บางขุนเทียน

ขอเชิญร่วมฟังการบรรยายจากผู้เชี่ยวชาญในหัวข้อ “Innovation Waste to Algae
Technologies for Sustainable Wastewater Treatment and Resource Recovery”
โดย Prof. Wenguang Zhou จาก Department of Resource Recycling Science &
Engineering School of Resources, Environmental & Chemical Engineering
Nanchang University, China.

ในวันอังคารที่ 19 กันยายน 2560 เวลา 13.30 - 14.30 น. ณ ห้องประชุมสัตตบงกช
ชั้น 1
อาคารวิจัยพัฒนาและโรงงานต้นแบบ มจธ.บางขุนเทียน

จึงขอเชิญชวนทุกท่านเข้าร่วมฟังบรรยายตามวันและเวลาดังกล่าว

--------------------------------------

King Mongkut's University of Technology Thonburi (Bangkuntien) would like to
invite you to attend BKT seminar
by Prof. Wenguang Zhou
Department of Resource Recycling Science & Engineering School of Resources,
Environmental & Chemical Engineering Nanchang University, China.on Monday 7
August, 2017 at Sattabongkot room, 1st Floor, PDTI Building, KMUTT
Bangkhunthian,

For further information Contact: 02-470-7471 or kanjana@pdti.kmutt.ac.th

> poster
  > CV