:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on events > ขอประชาสัมพันธ์เชิญชวนส่งบทคัดย่อ/บทความฉบับสมบูรณ์เพื่อนำเสนอในงานประชุมวิชาการระดับนานาชาติ The 7th ICADA 2018-SSIS

วันที่ : 29 พฤศจิกายน 2560
โดย : สถาบันบัณฑิตพัฒนบริหารศาสตร์

The 7th ICADA 2018 - SSIS
(The Seventh International Conference on Advancement of Development Administration 2018 - Social Sciences and Interdisciplinary Studies)

. Theme: Surviving in a Disruptive World: Integration and Mobilization"
. May 31 - June 2, 2018 @ National Institute of Development Administration (NIDA), Bangkok, Thailand

. For general Information, visit our website <www.ICADA2018.nida.ac.th> or contact <nida_gcss@hotmail.com>

. For query regarding Abstract / Full-paper submission and the Proceedings, contact <icada4papers@gmail.com>

> เอกสาร