:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on spotlight > Invite you to attend a Talk on "Document Clustering with Feature Selection and Centroid Allocation"

วันที่ : 05 กันยายน 2561
โดย : คณะเทคโนโลยีสารสนเทศ

We would like to invite you to attend a Talk:
Topic: "Document Clustering with Feature Selection and Centroid Allocation"
By: Emeritus Professor Lance Chun Che Fung,
     Murdoch University, Western Australia
On Wednesday 12th  September  2018, 9:30 A.M. to 10:30 A.M.
At Training room No.4/1, on 4th floor. SIT Building. KMUTT.

Abstract
Effective Document clustering system aims to improve the tasks of documents analysis, grouping, and retrieval. Its performance depends on documents preparation and allocation of centroids in the clusters. Optimal document clustering is a combinatorial NP-hard optimization problem and it becomes necessary to utilize non-traditional methods to look for optimal or near-optimal solutions. This research investigated supervised and unsupervised feature selection methods as well as two centroid allocation methods to improve the document clustering process.
If you are interested in these talks, please reserve a seat
at https://goo.gl/forms/ThePkIWzkvGgpowJ3   or  QR Code
For more information, please contact Ms.Paweena at email: paweena@sit.kmutt.ac.th
Thank you

> Detail of Research Talk