:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on events > KMUTT TALK by Prof. Dr. Kalidas Shetty

วันที่ : 03 กรกฎาคม 2561
โดย : สวนพ.

The School of Bioresources and Technology and The Research, Innovation and Partnerships Office (RIPO) will organize ‘KMUTT TALK by Prof. Dr. Kalidas Shetty’ on Thursday 19th July 2018, from 08.30 am.-16.30 pm. at the Meeting Room UX703, 7th Floor Utility Exchange Building, King Mongkut’s University of Technology Thonburi KMUTT (Bangmod).

Speaker:  Prof. Dr.  Kalidas Shetty
Founding Director of Global Institute of Food Security & International Agriculture- GIFSIA, Associate Vice President for International Partnerships & Collaborations,
Professor of Plant Science, North Dakota State University, Fargo, ND 58108, USA. E-mail: Kalidas.Shetty@ndsu.edu

The topics :
1) Systems- Based Metabolic and Microbiome Processing Innovations for Global Food Security and Public Health Challenges.
A) Global Bio resources Challenge with focus on Agriculture, Food Systems and Public Health Challenges
B) Systems Rationale and Innovations to Solutions
C) Applications in Metabolic Rationale for Solutions
D) Applications in Microbiome Rationale
E) Developing Collaborations in these areas at KMUTT and Thailand

2) Advancing Education and Research Collaborations in Bioresources Technology

A) Research Collaborations with North Dakota State University
B) Global Innovations in Research Driven Education
C)  Creativity Training & Strategic thinking to conduct research he
D)  Research Publication Strategies - Organization and Simplifying Publication of Research to succeed and advance careers

Please registration here https://goo.gl/8bPfjU

More Information, please contact: orapinkerd@gmail.com, Telefax 02-470-7781

> CV Professor
  > กำหนดการ