:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on events > Cancel Event : Curiosity : A powerful Driver for Science Teaching and Research.

วันที่ : 10 สิงหาคม 2561
โดย : Research, Innovation and Partnerships office

Cancel  Event : “Curiosity : A powerful  Driver  for Science  Teaching  and  Research”.

On behalf of Research, Innovation and Partnership, we  would like to inform you that  we unfortunately have to cancel  the seminar by Prof. Geraldine L. Richmond, Presidential Chair in Science and Professor of Chemistry,  University of Oregon, USA, on Tuesday 21 August 2018.

We sincerely apologize for any inconvenience.  We will organize this talk in the next opportunity.

For more Information, please contact Ms. Monrudee Sukontasup

Tel. 02-470-9627 or E-mail:  research@kmutt.ac.th

> CV
  > poster