:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on events > Seminar - Curiosity: A Powerful Driver for Science Teaching and Research

วันที่ : 10 สิงหาคม 2561
โดย : Research, Innovation and Partnerships office

On behalf of KMUTT, RIPO (Research, Innovation and Partnerships office) would like to invite you to participate in the seminar "Curiosity: A Powerful Driver for Science Teaching and Research”.

We will have a special guest, Prof. Dr. Geraldine L. Richmond, Presidential Chair in Science and Professor of Chemistry, University of Oregon, USA. She will share with us about “the desire to investigate and learn”.

Please come and join us from 9:30-11:00 am. on Tuesday 21 August 2018 at the Sanan Sumitra Meeting Room, 9th Floor, Office of the President Building. We very much look forward to seeing you and your participation!

Register here : https://goo.gl/w3KGsH

For more Information, please contact Ms. Monrudee Sukontasup

Tel. 02-470-9627 or E-mail:  research@kmutt.ac.th

> CV
  > poster