:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on events > Visit from Campus France on 16th Oct

วันที่ : 29 ตุลาคม 2561
โดย : International Affairs Office

On 16th October 2018, Mr. Jacques LAPOUGE, Ambassador-designate of France in Thailand and delegates from Campus France visited KMUTT.  The delegation was welcomed by Assoc. Prof. Dr. Bundit Fungtammasan, Senior Vice President for Research and Innovation. The Ambassador-designate participated in the promotion of scholarship for study and research in France session, and then had the discussion with researchers and French alumni about the current and future academic & research collaboration between KMUTT and French institutes.  Mr. Lapouge also had a brief visit to the electrical vehicle charging facility (donated by Schneider Electric)