:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on spotlight > The Kenzan method: from bench to bedside; Scaffold-free Bio-3D Printing for solid organ fabrication

วันที่ : 11 กรกฎาคม 2562
โดย : Mechanical Engineering

King Mongkut's University of Technology Thonburi invites you to a Special talk on:

"The Kenzan method: from bench to bedside; Scaffold-free Bio-3D Printing for solid organ fabrication"

Speaker:  Professor Koichi Nakayama, M.D., Ph.D.

Department of Regenerative Medicine and Biomedical Engineering, Saga University, Japan

Koichi Nakayama, M.D., PhD is Professor and Chairman at the Department of Regenerative Medicine and Biomedical Engineering, Faculty of Medicine, Saga University, Japan. He is also a Visiting Professor at the Medical Institute of Bioregulation, Kyushu University, Fukuoka, Japan. Nakayama is currently the president of the Cell Aggregation Meeting and also serves as a committee member for the Japanese Society for Regenerative Medicine.

- Friday July 19, 2019

- 14.00-15.00 hrs.

- 2nd Floor, Mechanical Engineering Building

For more information please contact: Ms. Siriluk Thammasart

E-mail: anak.kha@mail.kmutt.ac.th

Phone: 0-2470-9116, 095-641-5992