:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on spotlight > Invitation to a special lecture and a seminar with Dr. Yueping Fang

วันที่ : 08 ตุลาคม 2562
โดย : คณะพลังงานสิ่งแวดล้อมและวัสดุ

* 22 October 2019 at 1.30 p.m. Lecture on "Passive solar design and daylighting"

* 25 October 2019 at 9.30 a.m. The seminar on "Current development of advanced glazing systems and future research"

By Dr. Yueping Fang
Senior lecturer, School of Energy, Construction and Environment, Coventry University,UK

Arranged at Prida Wibulswas room, 2nd floor, SEEM KMUTT
facebook live: www.facebook.com/KMUTT.SEEM

Online Registration

Number of participants: 40
Registration will end on October 18, 2019

> poster