:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on events > Open Call for Submitting research manuscripts at the RSU National and International Research Conference 2019

วันที่ : 07 กุมภาพันธ์ 2562
โดย : มหาวิทยาลัยรังสิต

You are welcome to send your research manuscripts / Abstracts to The 4th RSU National and International Research Conference on Science and Technology, Social Science, and Humanities 2019. (RSUSSH 2019) (RSUSSH 2019) which will be held on 26th April 2019 under the theme “Big Data and New Face of Asia: Reflection in Science, Arts, Social Science, and Humanities.”.

Researchers, academicians, social workers, policy makers and other stakeholders are welcomed to submit your original research papers to the RSUSSH 2019 which brings the disciplines towards the better society. RSUSSH 2019 is to overcome the barriers while exercising emerging ways in the context by joining hands, gathering together and networking.

We invite to send your original research manuscripts / abstracts/case studies formatted to given format in the submission Guidelines before the submission deadline. All research papers will be evaluated by international double blind reviewing process and research papers will be selected according to the international research standard.  All the accepted research manuscripts / abstracts/case studies will be eligible to be presented at the conference and they should register on before the final registration deadline.

Abstract/Full Paper Submission Deadline:  1 November 2018  – 15 February 2019
More detail to see at https://rsucon.rsu.ac.th/

> เอกสาร