:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on events > เรียนเชิญเข้าร่วมประชุมวิชาการและนำเสนอผลงานวิจัยในการประชุมวิชาการ ISET 2019

วันที่ : 25 เมษายน 2562
โดย : มหาวิทยาลัยราชภัฏราชนครินทร์

The 7th International Conference for Science Educators and Teachers (ISET 2019)

วันที่ 8 - 9 สิงหาคม 2562

ณ โรงแรมการ์เด้นคลิฟ รีสอร์ท แอนด์ สปา, พัทยา จังหวัดชลบุรี

Conference Strands

Strands 1: Science and Technology

Strands 2: Humanities and Social Science

Strands 3: Science Teaching and Learning

Strands 4: Pre-service Science Teacher Education

Strands 5: In-service Science Teacher Professional Development

Strands 6: Higher Education

Strands 7: ICT in Science Teaching and Learning

Strands 8: Assessment and Evaluation in Science Education

Strands 9: Science for Early Childhood Education

Strands 10: STEM Education

Deadline submission: 15 พฤษภาคม 2562

รายละเอียดเพิ่มเติมดูได้ที่ http://iset2019.rru.ac.th/index.php

If you have a specific question, problem, or inquiry, then please mail us at: iset2019inth@gmail.com

> บันทึก