:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on job > รับสมัครลูกจ้างตำแหน่ง International Program Coordinator

วันที่ : 02 กรกฎาคม 2562
โดย : คณะวิศวกรรมศาสตร์

Preferred Qualifications:

·           Bachelors degree (or higher) in any discipline;

·           Strong communication skills in English in writing, reading and presentation

·           Good interpersonal skills

·           Flexible working hours. Occasional evening and weekend availability

·           Previous experience in organizing university student activities is preferred

·           Non-Thai citizen is preferred

Responsibilities:

1.              In charge of English proficiency development for undergraduate engineering students

2.              In charge of mobility programs such as Joint Supervision project, Visiting Professor, etc.

3.              Help facilitate International activities run by International Center for Engineering such as International Volunteer Camp program, Leadership Camp Program, etc.

4.              Working together with other international program coordinators

5.              International program student recruitment (school roadshows)

Requirements:

1.   A copy of Transcript

2.   A copy of Passport

3.   Two Copies of 2inch portrait photos

4.    Experience Certificate at Least a year (optional)

Salary and Benefits: negotiable based on skills and experience.

Submit Your Resume Via: praphasiri@gmail.com

For more information, please contact: Ms.Phattaree Subphachaisirikul

Tel. 02-4709024, 02-470-9026.

> ประกาศรับสมัคร