:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on spotlight > Invitation to International conference on the 4th Doing Research in Applied Linguistics (DRAL 4)

วันที่ : 04 กุมภาพันธ์ 2563
โดย : สรัญญา สราญชาติ คณะศิลปศาสตร์

School of Liberal Arts, KMUTT in association with in association with the Malaysian Association of Applied Linguistics, the Singapore Association for Applied Linguistics and the Thai Association for Applied Linguistics will organise an international conference on “The 4th Doing Research in Applied Linguistics (DRAL 4)” from 4 - 5 September 2020 at King Mongkut’s University of Technology Thonburi (Bangmod campus).

The goal of this conference is to share and learn about a variety of aspects of doing research in applied linguistics and teaching or learning English.  It is also hoped to increase the awareness of ELT teachers of the importance of research as well as to encourage teachers to conduct research as a key to professional development.

Deadline for abstract submission: 15 March 2020

For general enquiries: Natjiree Jaturapitakkul <natjiree.jat@kmutt.ac.th>
For registration: Rachanee Dersingh <rachanee.der@kmutt.ac.th>
For proposal submission: Richard Watson Todd <irictodd@kmutt.ac.th>

Website: http://sola.pr.kmutt.ac.th/dral2020/