:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on events > ขอเชิญลงทะเบียนเข้าร่วมงาน KMUTT TALK ในหัวข้อ Novel Multifunctional Materials and Structures – Design, Analysis and Optimisation

วันที่ : 22 มกราคม 2563
โดย : สำนักงานวิจัย นวัตกรรมและพันธมิตร

ด้วยภาควิชาวิศวกรรมเครื่องกล คณะวิศวกรรมศาสตร์ ร่วมกับสำนักงานวิจัย นวัตกรรมและพันธมิตร จะจัดการบรรยายพิเศษ KMUTT TALK ในหัวข้อ“Novel Multifunctional Materials and Structures – Design, Analysis and Optimisation” วิทยากรโดย Dr. Raj Das , Program Director, Aerospace Engineering and Aviation Sir Lawrence Wackett Aerospace Research Centre School of Engineering, RMIT University, Australia ในวันพฤหัสบดีที่ 23 มกราคม 2563  เวลา 12.00 - 15.30 น. ณ ห้องประชุม A08-509  ชั้น  5  ภาควิชาวิศวกรรมเครื่องกล  คณะวิศวกรรมศาสตร์

Research Interests

• Multi-scale and multifunctional materials, including architected materials, meta-materials, auxetic materials, functionally graded materials for lightweight aerospace structures
• Mesh-free methods for a range of engineering applications involving extreme deformation and discontinuous processes, including dynamic fracture, fragmentation, impact.
• Fracture and fatigue analysis of composite structures, including multi-scale and multiphysics modelling of micro-macro fracture processes.
• Design optimisation of engineering structures based on damage tolerance and durability constraints, i.e. fracture strength and fatigue life.

Thursday 23th January 2020
at A08-509 Meeting Room, 5th Floor, 12.00-15.30 pm
Department of Mechanical Engineering,Faculty of Engineering

จึงขอเรียนเชิญผู้สนใจเข้าร่วมฟังการบรรยายดังกล่าว
ลงทะเบียนได้ที่  http://gg.gg/gc29x   หรือ  https://forms.gle/7pGHGqvGaMnHTHNw8

ปิดรับรายชื่อวันพฤหัสบดีที่ 23 มกราคม 2563 เวลา 10.00 น. เพื่อจัดทำรายชื่อต่อไป
สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมที่ คุณนภชนก ยะระพันธุ์
โทรศัพท์ 0-2470-9619  หรือ Email: naphachanok.yar@kmutt.ac.th

> poster