"ProGRANT Thailand 2021"
:: หน้าหลัก > รวมข่าวและกิจกรรม > KMUTT on events > "ProGRANT Thailand 2021"

วันที่ : 06 มกราคม 2564
โดย : NSTDA

Are you interested in developing a successful research proposal for international research funding?

The German Academic Exchange Service (DAAD) along with the Dialogue on Innovative Higher Education Strategies (DIES), and the National Science and Technology Development Agency (NSTDA) are co-organising an intensive proposal writing workshop funded by Germany's Ministry for Economic Cooperation and Development (BMZ)

The aim of these workshops is to train researchers and young PhD holders in developing a promising research proposal for national or international research funding. You will have the opportunity to tailor your proposal to the funding institution of your choice

Training includes on-line coursework, a virtual three-day workshop, on-line coaching by our experts, and a five-day workshop in Thailand

Researchers are invited to apply for an intensive training and will drastically improve their chances to gain funding and they will become part of DAAD's international DIES alumni network!

Application deadline extended to 15 January 2021